• 22Apr
  • Online
  • 09.00 - 11.00 uur

Leergang Duurzame inzetbaarheid: direct aan de slag!

HR-specialist, leidinggevende of manager en geïnteresseerd in duurzame inzetbaarheid? Dan is de Leergang Duurzame inzetbaarheid van het Werkgeversservicepunt Drenthe (WSP Drenthe) wat voor jou.

De maatschappij staat al een jaar onder druk en de stress onder medewerkers is voelbaar. Dit heeft effect op iemands productiviteit, belastbaarheid, betrokkenheid, verandervermogen, werk- en privébalans en vitaliteit. Allemaal zaken die invloed hebben op het succes van een organisatie. Nu er voorzichtig weer wat hoop richting de toekomst komt, is het tijd om een goed plan te maken. Hoe zit het met de duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie? Wat is er nodig om die hoop om te zetten in succes? En om ervoor te zorgen dat mensen zich geestelijk en lichamelijk gezond en gelukkig blijven voelen?

Verdiepingsslag

De Leergang Duurzame inzetbaarheid is een initiatief van WSP Drenthe en in samenwerking met HanzePro gerealiseerd. De eerste twee digitale bijeenkomsten op 22 april en 11 mei worden door WSP Drenthe gefinancierd en zijn daarom gratis. Smaakt het naar meer? Dan kun je na de tweede bijeenkomst door met de rest van de leergang. Na de kennismaking volgt namelijk een verdiepingsslag. Deze acht sessies gaan in op jouw situatie. Ook ga je aan de slag met jouw plan van aanpak. De leergang wordt op 9 november afgesloten.

Klik hier voor meer informatie, de inhoud van de bijeenkomsten en de datums en tijden.

Kosten en aanmelden

Werk je bij een organisatie in Drenthe? Dan is er een subsidieregeling beschikbaar via WSP Drenthe. Hierdoor betaal je niet de kosten voor de analysetools en krijg je een korting van 45 procent op de kosten van de leergang. Zo betaal je geen €1000, maar €550 euro exclusief btw. De subsidie dient wel door de organisatie van de deelnemer zelf aangevraagd te worden. Aanmelden kan via onderstaande knop:

Aanmelden