• 04Feb
  • Emmen
  • 15.30 - 19.00 uur

MASTERCLASS CIRCULAIRE ECONOMIE

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseert Kennispoort Drenthe een masterclass voor ondernemers uit de regio. De onderwerpen van de masterclasses worden bepaald aan de hand van actualiteiten en trends of vanuit de vraag van ondernemers. Op 4 februari 2020 trappen ze af met de Masterclass Circulaire Economie.

Goed zijn voor onze planeet en onszelf en tegelijkertijd geld verdienen? Tijdens de Masterclass Circulaire Economie wordt er aandacht besteed aan duurzaamheid en het hergebruik van goederen en reststromen.

Denk jij met jouw bedrijf de komende jaren stappen te gaan maken op het gebied van circulair ondernemen? Schrijf je dan gratis in voor deze Masterclass en laat je inspireren door collega-ondernemers. Luister naar hun verhalen en leer van de ervaringen die ze met jou willen delen.

Aanmelden 

Programma

15.30 tot 19.00 uur. Halverwege de Masterclass kunt u genieten van verse pizza’s tijdens de welbekende PizzaPauze. De sprekers worden later in januari bekend gemaakt.

Locatie

De Masterclass vindt plaats bij Area Reiniging in Emmen. Tijdens de Masterclass nemen wij alle deelnemers mee tijdens een rondleiding over het terrein van de organisatie, waarbij zij laten zien wat er in afval zit en wat er met afval gedaan kan worden.

“Afval bestaat uit veel waardevolle grondstoffen. Area ziet het als haar missie om gemeenten, bewoners en bedrijven te helpen al die waardevolle grondstoffen terug te winnen. Meer recycling leidt tot kostenvermindering, een schone, groene omgeving en nieuwe bedrijvigheid en banen in de regio.” Missie Area

Deelname aan de masterclass is GRATIS!