• 02Feb
  • Bedrijfsrestaurant van het Werkplein Groningen aan het Harm Buiterplein 1
  • 15:00 tot 17:00 uur

Masterclass DI-Noord Zinvol Werken – bron van bevlogen én duurzaam werken

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de masterclass:
Zinvol Werken – bron van bevlogen én duurzaam werken.

De masterclass vindt fysiek plaats op 2 februari van 15:00 tot 17:00 uur in het bedrijfsrestaurant van het Werkplein Groningen aan het Harm Buiterplein 1.

Lukt het niet om er niet bij zijn, dan kun je de masterclass online volgen. Kies bij het aanmelden, bij data en locatie, dan voor ‘online’. Het programma kent interactie en sparren met elkaar. Online kun je dat doen door fysiek samen met een collega de masterclass te volgen.

Programma
14.45 uur Inloop
15.00 uur Masterclass
16.45 uur DI Noord en agenda
17.00 uur Einde en informeel gedeelte

Wat is Zinvol Werken?
Werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en amplitie zijn populaire termen. En terecht, want iedereen is gebaat bij gelukkige, gezonde medewerkers die duurzaam en bevlogen werken. Maar waar begin je?

Zinvol werken is een andere kijk op werk en geeft inzichten om (toekomstige) vraagstukken te benaderen of zelfs te voorkomen. Met aandacht voor zinvol werken draag je bij aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van iedereen.

Waarom van belang?
Zinvol werken is werk benaderen vanuit een ander perspectief. Het welzijn van de mensen en de bedoeling van het werk staan centraal, niet de efficiency of het resultaat. Het zorgt voor minder werkdruk en meer werkplezier en daarmee voorkom je dat problemen ontstaan.

Wat levert het je op?
Zinvol Werken klinkt abstract. In deze masterclass ontdek je hoe dit concreet te maken met behulp van 12 thema’s. Structureel aandacht voor deze thema’s leidt uiteindelijk naar een positief werkklimaat. Het resultaat? Meer plezier, minder werkdruk, verbeterde kwaliteit, meer efficiency en minder verloop of verzuim.

Deze uitnodiging mag gedeeld worden. Ook interessant voor leidinggevenden!

Deze masterclass wordt georganiseerd door: Noorderlink, Hanzepro, Nodum HR-Solutions, Werken in Friesland, UWV en Arbeidsmarktregio Drenthe.

Trainers
Alexandra Sfintesco is organisatiepsycholoog en partner van Buro Waai. Ze helpt mensen en organisaties zich te ontwikkelen op een manier die past bij hun doel, bij de tijdgeest en bij waar het om gaat. Teams laat ze als ‘vanzelf’ beter lopen. Als coach en adviseur weet ze op een verrassende, scherpe en laagdrempelige wijze mensen en organisaties te begeleiden bij stappen in hun ontwikkeling.

Mariska Wegink is partner bij Buro Waai en voelt zich thuis in het brede spectrum van mens en organisatie. Volgens Mariska vraagt dit tijdperk om anders werken: zinvol werken! Ze ziet en ervaart wat dit individuen, organisaties én de maatschappij in het geheel brengt. Daarom zet ze zich graag in voor mensen die met zinvol werken het verschil durven en willen maken. Overal brengt Mariska haar brede ervaring als coach, trainer en adviseur én haar kennis en visie op diverse duurzame inzetbaarheid thema’s mee.

Verrassing….
Geef je je op voor deze masterclass dan ontvang je per omgaande een uitnodiging voor de Zin Scan. Vul deze in vóór woensdag 25 januari met in gedachte een moment in je werkzame leven waarop je géén of weinig zin ervoer in je werk. Met die uitslag ga je tijdens de masterclass iets doen.