• 11Jun
  • Kennispoort Drenthe  Van Schaikweg 94 7811 KL Emmen

Masterclass – Race naar de Zuidpool!

Op 11 juni aanstaande organiseren Kennispoort Drenthe en Ik Ben Drents Ondernemer samen een bijzondere masterclass: de Race naar de Zuidpool. Spreker en ondernemer Eppo Steenhuisen verzorgt een interactieve en inspirerende avond over leiderschap en strategie en – bovenal – keuzes maken. Dit maal vindt de masterclass plaats in het gebouw van Kennispoort Drenthe.

Rode draad van deze bijeenkomst is de ‘race’ naar de Zuidpool van Scott en Amundsen. Meer dan 100 jaar geleden trokken deze ontdekkingsreizigers onafhankelijk van elkaar naar de Zuidpool. Zo op het eerste gezicht heeft dit misschien niet zoveel te maken met ondernemerschap en het runnen van een bedrijf, maar niets is minder waar. De tocht is de basis voor een spannend verhaal, maar ook een metafoor voor leiderschap. Tijdens de masterclass gaan we in kleine groepen onder leiding van gespreksleiders aan de slag met de vraag wat ondernemers van het verhaal van Scott en Amundsen kunnen leren. En vooral: Wat ondernemers van elkaar kunnen leren.

Spreker

Eppo Steenhuisen

Eppo is in het dagelijks leven aandeelhouder van Askja Reizen en VNC Asia Travel in Arnhem en van twee buitenlandse reisorganisaties in IJsland en Alaska. In zijn vrije tijd bestudeert hij de dagboeken van ontdekkingsreizigers. Het verhaal van Scott en Amundsen is daarvan zijn absolute favoriet.

Tijd Programma
15.00 uur Inloop
15.30 uur Hoofdprogramma met spreker
en breakout-sessies
18.00 uur Pizza
18.30 uur Plenaire afsluiting
Locatie Kennispoort Drenthe 
Van Schaikweg 94
7811 KL Emmen

Aanmelden 

https://www.youtube.com/watch?v=GZFffm3bqMo&t=7s