• 13 - 15Nov
  • Düsseldorf

Match2Medica tour 2017

Zorg

Zoekt u Europese samenwerkingspartners in de medische sector? De Match2Medica tour 2017 helpt u bij het vinden van zakenpartners op de MEDICA 2017, de grootste medische marktplaats van de wereld.

Kansen voor zorg- en kennisinstellingen

De Match2Medica tour is toegankelijk voor Nederlandse bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en andere stakeholders in de medische technologie. De tour is interessant voor partijen die een aanbieder van een technologie of marktservice zoeken – en voor partijen die deze zelf aanbieden.

Programma

De Match2Medica tour 2017 begint maandag 13 november om 18.00 uur in Düsseldorf en loopt tot woensdag 15 november. De tour bevat 2 hotelovernachtingen, netwerkevents met verschillende landen en tickets voor de Medica 2017. Van tevoren brengen we uw zoekvragen in kaart. Uw profiel wordt ook gebruikt voor matchmaking.

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 795. Dit is inclusief 4-daags entreebewijs voor de Medica 2017, 2 overnachtingen met ontbijt, vervoer in Düsseldorf en diners.

Voor een deel van de kosten kunt u een SIB Missievoucher aanvragen. Bedrijven uit Gelderland, Overijssel en Noord-Brabant kunnen een travelvoucher van maximaal € 500 aanvragen uit het Interreg 5B programma Boost4Health.

Aanmelden

Meld u aan voor 15 september. Er zijn maximaal 30 plekken beschikbaar.

Matchmaking tijdens Medica2017

U kunt ook alleen deelnemen aan de Matchmaking tijdens Medica 2017 die Enterprise Europe Netwerk organiseert.

Organisatie

De Match2Medica Tour 2017 wordt georganiseerd door de regionale ontwikkelingsmaatschappij Oost NL, samen met het NBSO-netwerk, het Interreg 5B programma Boost4Health, Enterprise Europe Netwerk, Health~Holland, Taskforce Healthcare, de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, InnovationQuarter, Amsterdam Trade en Health Valley, ondersteund vanuit het GO4EXPORT uitvoeringsprogramma en provincie Overijssel.