• 26Okt
  • Fries Museum Leeuwarden

Meet the Northern Industry 2018

Northern-Industry

Presentatie van het noordelijk bedrijfsleven aan het internationale netwerk

Het noorden kent vele interessante bedrijven met internationale ambities. Op vrijdag 26 oktober 2018 presenteert het bedrijfsleven uit het noorden van Nederland zich aan alle relaties en instanties die ons in het buitenland vertegenwoordigen. Ook u kunt daarbij zijn! Presenteer uw bedrijf, ontmoet de vertegenwoordigers van diverse buitenlandse handelsposten en uw collega ondernemer uit Noord Nederland.

Voor wie

Elke ondernemer die internationaal actief is of zich hierop oriënteert. Door internationaal samen te werken versterken wij ons netwerk en elkaar.

Doel

De bedrijven presentatie- en informatiemarkt is de gehele dag geopend en is dé ideale plek om uw bedrijf of organisatie te presenteren. Ontmoet bedrijven uit alle branches en onze vertegenwoordigers van buitenlandse handelsposten. Maak kennis met elkaar en deel uw ervaringen en kennis. Samen zijn we sterker is ons devies.

Matchmaking en informatie

Wij brengen u in contact met de juiste buitenlandse vertegenwoordigers en bedrijven. Vooraf geeft u aan welke vertegenwoordigers uit welke landen u wilt spreken en via een gericht matchmaking programma brengen wij u hiermee in contact. Daarnaast is er voldoende ruimte om kennis te maken met de overige deelnemers van de bedrijven presentatie- en informatiemarkt

Topics

Aan het MNi2018 event kunnen rond de 100 bedrijven deelnemen | Vertegenwoordigers uit verschillende landen waaronder Duitsland, Frankrijk, Spanje, The Nordics, Verenigd Koninkrijk, België, The Baltics, China, USA en Turkije | Ronde tafelgesprekken | Kennis uitwisseling | Matchmaking | Netwerken | Inspiratie | Export in kwadraat!

Organisatie Exportclub Noord

Exportclub Noord is dé ontmoetingsplaats voor exporterende en importerende ondernemers en is door de gevarieerde ledensamenstelling bij uitstek een geschikt relatienetwerk.

Programma vrijdag 26 oktober 2018

Van 11.00 – 16.00 uur Presentatie- en informatiemarkt bedrijfsleven Noord-Nederland
Met matchmaking, workshops, paneldiscussies en veel informatie over exporteren en internationale handel

Waar: de presentatie- en informatiemarkt wordt gehouden bij Exportclub Noord lid ECM Technologies,
Orionweg 55, 8938 AG Leeuwarden

17.00 uur Netwerkborrel en feestelijke afsluiting van de dag met een rondleiding tentoonstelling “Escher op reis”.
Locatie: Fries Museum Leeuwarden

Meer informatie

MNi2018 Partners:
Greta Jager-Smit:  greta@exportclubnoord.nl
 06 51 83 41 31
Aanmelden MNi2018 Ingrid Dijk:  ingrid@exportclubnoord.nl
 06 46 86 62 79