• 05Sep
  • HappyHub

Mini-masterclass Edwin de Groot (ANP)

Waar gaat Edwin het over hebben

Edwin neemt je mee in de wondere wereld van het ANP. Hij introduceert jullie in de uitdagingen van het enige persbureau van Nederland; wat zijn de nationale en internationale ontwikkelingen van nieuwsproductie en wat hebben die voor invloed op het ANP. Welke dienstverlening biedt de commerciële tak van het ANP en hoe versterken de diverse ANP onderdelen elkaar.

Waar

Happyhub, Molenstraat 43/45, die we delen met een groep trainers, doeners en makers. Los van werken, leren, proberen en experimenterenwe daar hoe we én productief kunnen zijn in ons dagelijkse werk en tegelijk ook beter, slimmer, etc. kunnen worden van elkaar, door elkaar, van mensen in de regio en mooie gasten die komen delen, meewerken.

Wie

We hebben plek voor ongeveer 25/30 managers, veranderaars, marketeers, nieuwsmakers en nieuwsgierigen die meer willen leren over hét Algemeen Nederlands Persbureau, hoe nieuws maken werkt en wat dat anno 2017 betekent.

Wanneer

5 september — 17.30 – 19.00 uur, inloop 17.15 uur

Kosten

10 euro, plus eventuele boekingskosten. Ter plekke pinnen is ook mogelijk, en contant betalen natuurlijk ook. Wij zorgen voor koffie, water en thee.

Over Edwin de Groot

B2B Marketing addict met een continue ondernemersdrive om te veranderen in de driehoek marketing, sales en business intelligence. Op dit moment is Edwin Manager Marketing en Innovatie bij het ANP. Hij heeft in de afgelopen jaren in m.n. marketing posities gewerkt bij diverse uitgevers waaronder Reed Business, NRC en nu het ANP. Hij is daarnaast voorzitter van diverse Marketing en Communicatie netwerkgroepen bij het internationale netwerkorganisatie Executives Global Network. Verder terug is hij directeur en later eigenaar geweest van een recruitmentbureau die creatieve recruitmentcampagnes bedacht voor bedrijven.