• 25Apr
  • Rabobank Assen

Money Meets Ideas

De Rabobank en KplusV organiseren jaarlijks diverse bijeenkomsten onder de naam Money Meets Ideas waarbij startende en snel groeiende jonge innovatieve ondernemingen met een kapitaalbehoefte tussen 100.000 euro – 1,5 miljoen euro zich mogen presenteren aan vermogende particuliere investeerders uit de achterban van Rabobank Private Banking.

Donderdag 25 april – Rabobank Assen
Op donderdag 25 april vindt de bijeenkomst van het platform Money Meets Ideas plaats in samenwerking met ‘Ik Ben Drents Ondernemer’. Tijdens dit event worden drie ondernemers uitgenodigd om hun ideeën te pitchen voor investeerders.  De bijeenkomst wordt gehouden bij Rabobank Assen.

Inschrijven
Bent u een ondernemer met een (innovatief) plan en op zoek naar investeerders? Meldt u dan voor 3 april aan als pitcher voor Money Meets Ideas op 25 april in Assen. Stuur een e-mail naar moneymeetsideas@kplusv.nl.

Over Money Meets Ideas
KplusV en Rabobank organiseren meerdere Money Meets Ideas evenementen op verschillende locaties in Nederland. Tijdens deze events worden ondernemers in contact gebracht met vermogende particulieren uit de achterban van Rabobank Private Banking met als doel financiering te vinden. Naast kapitaal beheren de investeerders de nodige kennis en expertise om de onderneming te helpen.

Contact
Om u aan te melden voor dit evenement of voor meer informatie neem dan contact op via moneymeetsideas@kplusv.nl of bezoek onze website www.moneymeetsideas.nl.