• 03Okt
  • 1931 Congrescentrum, ’s-Hertogenbosch

Nationaal Export Event 2018

Exporteert u goederen of diensten? Wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan op woensdag 3 oktober 2018 naar het Nationaal Export Event, hét evenement voor startende en ervaren exporteurs die willen investeren in internationaal succes.

Programma

Het programma van het Nationaal Export Event bestaat uit workshops en huiskamergesprekken over actuele thema’s. Het Nationaal Export Event vindt plaats in ’s-Hertogenbosch. De dag is met een verzorgde lunch en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Adviesgesprekken met buitenlandnetwerk

Tijdens het Nationaal Export Event zijn Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan 100 landen aanwezig. U kunt in een-op-eengesprek over het zakendoen in ‘hun’ land. Zij helpen u bij het vinden van betrouwbare agenten, distributeurs en zakenpartners.

Aanmelden

Het Nationaal Export Event is bedoeld voor ondernemers met ambitie om grenzeloos te ondernemen. De organisatie streeft ernaar het programma zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op deze doelgroep. Aanmelden voor deze achtste editie kan vanaf 10 juli op de website van het Nationaal Export Event.