• 30Okt
  • Kongresshaus Liebestrasse, Winterthur

Nederland gastland op Swiss Green Economy Symposium

Swiss Green

Bent u werkzaam in de circulaire economie? Het Swiss Green Economy Symposium (SGES) biedt een neutraal platform voor discussie en informatie-uitwisseling over de ecologische, economische en sociale uitdagingen rond duurzaam zakendoen. Nederland is dit jaar gastland op het symposium.

Het Swiss Green Economy Symposium (SGES) vindt plaats op 30 oktober 2017, in het Zwitserse Winterthur. Het SGES is interessant voor bedrijven en startups in de sectoren Life Sciences & Health (LS&H), High-Tech Systemen en Materialen (HTSM), Creative Industry, e-mobility, toerisme, energie, klimaat, levensmiddelen, duurzame bouw en social entrepreneurship. En voor bedrijven of startups die op zoek zijn naar afzetmogelijkheden of partners op de Zwitserse markt.

Het thema voor 2017 is ‘Smart Changemakers – erfolgreich Grenzen überschreiten’. De voertaal van het symposium is zowel Engels als Duits. Passieve beheersing van de Duitse taal is een pre, maar niet noodzakelijk.

‘Orange is green’

Nederland is dit jaar gastland vanwege onze goede naam op het gebied van circulaire economie. Nederlandse deelnemers aan het symposium kunnen gebruikmaken van de kennis en het netwerk van de economische afdeling van de ambassade. Bij voldoende Nederlandse aanmeldingen wil de ambassade de B2B-tool van Enterprise Europe Network inzetten voor matchmaking.

Deelnemers uit Nederland ontvangen 20% korting. Klik hiervoor op de link ‘Aktionscode eingeben’ en voer de actiecode ‘ORANGE-IS-GREEN’ in.

Kosten en aanmelden

Kosten voor deelname zijn variabel. Kijk voor meer informatie over de tarieven op de website van SGES.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nederlandse ambassade in Bern
E: ben-ea@minbuza.nl

Tomas Avendaño (Team Lifefair, organisatie)
E: anmeldung@lifefair.org
T: +41 76 204 35 97