• 30Mar
  • Studio2, Steenwijkerstraatweg 10, 7942 HP in Meppel
  • 16.00 - 18.00 uur

Netwerkborrel voor Startups

Het kan weer! Andere startups ontmoeten, ervaringen uitwisselen en bijpraten met collega-ondernemers tijdens een borrel. Startup Regio Zwolle nodigt je uit voor een netwerkborrel speciaal voor startups op woensdag 30 maart 2022 bij Time To Speak in Meppel. Meld je aan voor de netwerkborrel!

Wat kun je verwachten?

De netwerkborrel vindt plaats bij de studio van Dimitri Nashid Khali. Hij is eigenaar van Time To Speak, Online-ALV.nl, SEM productions en Time Star Media. Dimitri blikt terug op een bijzonder zakelijk jaar waar zijn bedrijven gespecialiseerd in eventtechniek en video enorm groeiden. Hoe bouwde hij zijn startups op? Dimitri deelt zijn ervaringen over ondernemen en geeft je een rondleiding door zijn studio. Ontdek op welke manier andere startups innoveren en breid je netwerk uit tijdens de borrel.

Aanmelden

Het event is live op woensdag 30 maart 2022 bij Studio2, Steenwijkerstraatweg 10, 7942 HP in Meppel. We starten om 16.00 uur en eindigen om 18.00 uur. Meld je hier aan voor de netwerkborrel in Meppel. Deelname aan het event is kosteloos.