• 04Feb
  • De Drentse Zaak
  • 19.30 - 21.00 uur

Nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans: Wat verandert er voor jou?

Vanaf 1 januari veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Met de nieuwe wet verandert er veel voor werkgevers én werknemers. Maar wat betekent de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) voor jou? In een speciale workshop bij De Drentse Zaak leggen Janneke de Leeuw van Doen Wat Werkt en Inge Völlink van Völlink Personeels- & Organisatieadvies dat graag aan je uit.

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) zorgt voor nogal wat veranderingen. Zo gaan werkgevers vanaf 1 januari een lagere WW-premie betalen voor werknemers met een vast contract, krijgen payrollwerknemers een betere rechtspositie en oproepkrachten meer zekerheid op werk en inkomen. De regering wil met de veranderingen de kloof tussen vaste en flexibele contracten kleiner maken.

Wat mag wel en wat niet?

De workshop wordt gegeven door Janneke de Leeuw, eigenaar van Doen Wat Werkt, en Inge Völlink van Völlink Personeels- & Organisatieadvies. Ze helpen als zzp’ers bedrijven als personeels- en organisatieadviseur. “Wat mag vanaf 1 januari wel en wat niet, waar moet je als werkgever op letten, waar liggen risico’s en hoe kun je die verminderen?’, vertelt Janneke over de inhoud van de workshop. De informatie wordt aangevuld met concrete voorbeelden.

Aan de workshop kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen, dus geef je snel op via de link

Aanmelden

Praktische informatie

Datum: 4 februari 2020

Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur

Kosten: €60-, (excl. btw)

Locatie: De Drentse Zaak