• 08Dec
  • Online
  • 16.00 uur

Online bijeenkomst Groningen Bereikbaar over stremming Julianaplein voorjaar 2022

Van 11 februari tot en met 9 mei 2022 wordt en gewerkt aan het verkeersknooppunt Julianaplein in Groningen en wordt er een tijdelijk Julianaplein aangelegd waardoor het oude regelmatig afgesloten is. Dit heeft gevolgen voor al het verkeer in én rondom de stad Groningen. U of uw medewerkers komen daar vast vaker langs dus dit heeft ook gevolgen voor uw reistijden. Krijgt u hier ook mee te maken? Dan is deze online bijeenkomst is iets voor u.

Groningen Bereikbaar organiseert voor leden van Koninklijke Metaalunie, Koninklijke Bouwend Nederland, FME en Techniek Nederland deze online informatiebijeenkomst die plaatsvindt op woensdag 8 december om 16.00 uur.

U kunt zich hier aanmelden! Uw firmanaam en mailadres delen wij dan met Groningen Bereikbaar die deze uitsluitend gebruikt voor het tijdig toesturen van de link voor deelname aan de bijeenkomst. Tijdens de digitale informatiebijeenkomst zal toegelicht worden wanneer er wat staat te gebeuren in deze periode en welke gevolgen dit heeft de bereikbaarheid van Groningen en voor het verkeer in de stad en de rest van de regio.