• 28Mar
  • online
  • 16.00 - 17.00 uur

Online infosessie executive managementprogramma RUG

Na een succesvolle eerste editie, biedt de University of Groningen Business School opnieuw het executive managementprogramma aan speciaal ontwikkelt voor managers in de industrie en bouw. Wilt u uw bedrijf vooruithelpen? Dan is dit Nederlandstalige executive programma zeker wat voor u! 

Zij gingen u voor

Stefan Speelman, bedrijfsleider Jelle Bijlsma B.V.: “Met dit programma kom je tot nieuwe inzichten en verbeteringen in je eigen organisatie. Dat doe je niet alleen, maar samen met een netwerk aan bedrijven uit Noord-Nederland en experts van de Rijksuniversiteit Groningen.” 

Gerthé Klaassens, directeur bedrijfsvoering SealteQ Group B.V.: “Dit programma combineert leren ván en mét peers door begeleide intervisie op een mooie manier met een verrijking van theoretische kennis en management modellen.” 

Klik hier om meer oud-deelnemers aan het woord te horen!

Programma in het kort

Het programma biedt u relevante bedrijfskundige inzichten en praktische management tools om uw bedrijf te verbeteren op strategie, talentmanagement en het meten van prestaties. U krijgt inzicht in hoe u als manager verandering succesvol kunt leiden en u werkt samen met een topstudent aan een voor uw bedrijf relevant managementvraagstuk. Er is binnen het programma ook expliciet ruimte voor het inhoudelijk sparren met uw mede-ondernemers en toonaangevende noordelijke ondernemers delen hun ervaringen. Zo leert u van elkaar! Kijk op www.rug.nl/ugbs-managementprogramma voor meer over het programma.

Contact

Is uw interesse gewekt en wilt u meer te weten komen over het managementprogramma? Woon de online infosessie bij op 28 maart van 16.00 uur tot 17.00 uur. U kunt zich hier aanmelden. Natuurlijk staan we u ook graag te woord voor vragen. U kunt een mail sturen naar inthelead@rug.nl of bellen met Maite Laméris (050-3637163).