• 29 Okt -01 Nov
  • Zuid-Korea

Ontmoet en recruit technisch talent in Zuid-Korea

Werkt u als recruiter in de Nederlandse HTSM-sector en zoekt u gekwalificeerd personeel uit Zuid-Korea? Kom dan van 29 oktober tot en met 2 november naar de Holland High Tech Career Road Show Korea 2018. Hier ontmoet u pas afgestudeerd technisch talent en Koreaanse ingenieurs en onderzoekers die op zoek zijn naar een baan in het buitenland.

Het Innovatie Attaché Netwerk (IA-Netwerk) in Zuid-Korea organiseert samen met High Tech NL een career road show langs 4 verschillende Koreaanse regio’s. In april vond het eerste career event plaats, met drie Nederlandse bedrijven en oud-premier Balkenende als keynote spreker.

Tijdens de career road show zijn er pitch-sessies voor bedrijven. Ook kunt u een-op-eengesprekken voeren met Zuid-Koreaanse baanzoekers, die een master of PhD hebben in een technische richting.

Technologische regio’s

De career road show gaat naar de hoofdstad Seoul en 3 andere regio’s: Daejeon, Gwangju en de Noord-Gyeongsang provincie:

  • Daejeon staat in Zuid-Korea bekend als science town;
  • Gwangju heeft een focus op fotonica, materialen en energie;
  • Noord-Gyeongsang provincie heeft een aantal goede technische universiteiten als POSTECH, UNIST en DGIST.

Voor wie

De career road show is bedoeld voor:

  • recruiters van Nederlandse bedrijven in de HTSM-sector, op zoek naar pas afgestudeerd technisch talent;
  • Koreaanse engineers en onderzoekers met al enige jaren ervaring op het gebied van bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektronica, programmeren, materiaalkunde, natuurkunde, data science of computer science.

Kosten en aanmelden

Deelname kost € 2.000 per persoon. Inclusief vervoer tussen de 4 verschillende steden, hotelovernachtingen, huur van zalen, seminar en matchmaking met baanzoekers. Deze deelnamekosten zijn exclusief vliegtickets.

Meld u aan vóór 7 september. Na uw registratie benaderen we u over de documenten, die u nodig heeft voor het seminar en de matchmaking-gesprekken met baanzoekers.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met:

Peter Wijlhuizen
IA-netwerk Seoul
E: pw@nost-korea.com

Ms. Jeong Eun Ha
IA-netwerk Seoul
E: jeha@nost-korea.com

Innovatie Attaché Netwerk

Het IA-Netwerk verbindt in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat kennis over internationale innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends aan Nederlandse bedrijven, kennisinstituten en overheden.