• 02 - 07Feb
  • VS

Ontmoet nieuwe zakenpartners tijdens Photonics West

Bent u actief op het gebied van fotonica en heeft u interesse in samenwerking met potentiële zakenpartners in de VS? Neem dan begin februari 2019 deel aan hét grootste mondiale fotonica innovatie-evenement: Photonics West in San Francisco.

Het doel van het evenement is om mogelijkheden te creëren voor de Nederlandse fotonicasector in de VS. Photonics West bestaat uit een beurs en diverse conferenties. Meer dan 20.000 mensen bezoeken jaarlijks dit toonaangevende evenement.

Holland Avenue

De voorbereidingen voor Nederlandse deelname aan Photonics West zijn in volle gang. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) werkt hiervoor nauw samen met PhotonicsNL, de overkoepelende fotonicaorganisatie in Nederland.

PhotonicsNL organiseert een Holland Avenue, bestaande uit 12 stands, op een A-locatie vlakbij de hoofdingang. RVO.nl zal samen met het Nederlandse fotonicacluster de mogelijkheid voor een aanvullend innovatieprogramma onderzoeken.

Aanvullend programma tijdens de beurs

Evenals in voorgaande jaren organiseren wij tijdens Photonics West samen met het Nederlandse consulaat in San Francisco een aantal aanvullende activiteiten om zo onze goede fotonica kennispositie onder de aandacht te brengen.

In de komende maanden werken we het programma verder uit. Heeft u specifieke ideeën en suggesties? Laat het ons dan weten en neem contact op met Eddy Schipper, Adviseur Technology & Innovation Missions, via Eddy.Schipper@rvo.nl.

Aanvullende missie Arizona

Voortbordurend op het succes van 2018 zijn we aan het inventariseren of er voorafgaand aan Photonics West interesse is in een missie naar Tucson, Arizona van 30 januari t/m 1 februari 2019. Arizona is een fotonica ‘hotspot’ in de VS. Biophotonics staat centraal tijdens deze missie en vindt plaats op de University of Arizona.

Deelname en informatie

  • Wilt u met uw bedrijf deelnemen aan Holland Avenue? Geef dit dan voor 15 oktober door. Neem voor aanmelden contact op met Petra Wicherink van PhotonicsNL, via petra.wicherink@photonicsnl.org.
  • Heeft u interesse in de aanvullende missie naar Arizona? Geef dit voor 31 oktober 2018 door aan Eddy Schipper via Eddy.Schipper@rvo.nl.
Heeft u overige vragen over de beurs en/of het aanvullende programma en/of de aanvullende missie? Ook daarvoor neemt u contact op met Petra Wicherink of Eddy Schipper.