• 16Apr
  • DNK- De Nieuwe Kolk

Promotiedagen Drenthe

Hét Ondernemersevent van Drenthe!

PD Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de Provincie. In 2019 krijgt het event een totale make-over; met een frisse, nieuwe opzet op een prachtige nieuwe locatie. 16 april 2019 is het DNK in Assen hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Ondernemers komen samen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen. Verdeeld over de verschilende ruimtes van het gebouw wordt een mooie combinatie gemaakt van topsprekers zoals Jandinho Asporaat en Jaap Bressers, inspirerende presentaties en workshops, en bruisende netwerkpleinen.

Het event biedt je de mogelijkheid om verbinding te leggen met het Drentse bedrijfsleven. Zo verbreed je gemakkelijk je netwerk, kom je in contact met prospects en onderhoud je bestaande relaties. Deelnemen kan eenvoudig met de nieuwe, opvallende en stijlvolle lightboxes, die kant en klaar en gepersonaliseerd worden afgeleverd.

DIRECT AANMELDEN

DNK Assen

DNK is een bruisend podium in het centrum van Assen. Een geweldige plek voor een ontmoeting en inspiratie. Modern, fris en voorzien van alle faciliteiten. Tijdens PD Drenthe worden onderstaande ruimtes op een speelse manier ingericht als presentatieruimtes, netwerkpleinen en terrassen. De keynote speaker vindt plaats in de Grote Zaal (859 personen) en ook de Rabo Zaal (222 personen) zal een bijdrage aan het programma gaan leveren.

Breng een bezoek aan PD Drenthe

PD Drenthe is toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 18 jaar. Enkele weken voor het event kun je via deze website kosteloos een kaart aanvragen.

Openingstijden 2019

Dinsdag 16 april 09.00 – 18.00 uur

Locatie

DNK Assen
Weiersstraat 1
9401 ET Assen
Tel: 088 012 88 88 (Balie DNK Assen)
Tel: 050 525 89 99 (Beursorganisatie)

Bereikbaarheid

DNK is goed te bereiken met zowel auto als het openbaar vervoer. Vanaf de A28, afslag 33 Assen -West, richting Centrum ben je binnen enkele minuten bij de parkeergarage. Tegenover DNK bevindt zich een busstation (lijn 8) en het NS-station Assen bereik je lopend binnen 10 minuten.

Parkeren

Parkeergarage De Nieuwe Kolk

Parkeren kan 24/7 in De Nieuwe Kolk. Onder De Nieuwe Kolk bevindt zich een ruime parkeergarage (509 plekken) van de Gemeente Assen. Vanuit de garage neem je de lift of trap direct naar het theater. Je kunt ook vooruitbetalen, zodat je na je bezoek meteen kunt uitrijden en niet in de rij hoeft te staan. Kies dan voor ‘vooruitbetalen’ bij de betaalautomaat in de parkeergarage. Het maximale dagtarief bedraagt 6 euro. De parkeergarage werkt met kentekenregistratie, waardoor de slagboom bij vertrek automatisch opent.

Parkeergarage Mercuriusplein

Parkeergarage Mercuriusplein (Mercuriusplein 211) kent 274 plekken en bevindt zich nabij De Nieuwe Kolk. Het maximum dagtarief bedraagt 6 euro.

Parkeergarage Torenlaan

Parkeergarage Torenlaan (Torenlaan 16) kent 246 plekken en bevindt zich op ongeveer 5 minuten lopen van De Nieuwe Kolk. Het maximum dagtarief bedraagt 6 euro.