• 15 - 16Mei
  • TT Hall Assen

Promotiedagen Drenthe

De Promotiedagen Drenthe is hét zakelijke event van Drenthe, met meer dan 9000 bezoekers en zo’n 325 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Zo weet u in twee dagen wat er speelt in ondernemend Drenthe. U mag dan ook niet ontbreken!

Met het programma Ik ben Drents ondernemer daagt de provincie ondernemers uit om te groeien, innoveren en exporteren. Wij nodigen u uit om langs te komen bij stand 021 en om deel te nemen aan de IBDO sessies. Een overzicht van alle sessies die gegeven worden vindt u hier.
Laten we samen ondernemend Drenthe op de wereldkaart zetten!”

Toegangskaart aanvragen

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een gratis toegangskaart voor de Promotiedagen Drenthe aanvragen. U ontvangt deze kaart vervolgens per e-mail. Daarnaast nemen wij u op in ons nieuwsbriefbestand om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. U kunt zich hier te allen tijde weer voor uitschrijven.

Contactgegevens

 

Bedrijfsgegevens