• 25Mar
  • Online

Promotiedagen Live!

Helaas zijn fysieke bijeenkomsten nog niet mogelijk, maar daar laten de organisatoren van de Promotiedagen zich niet door leiden. Dus komen ze op donderdag 25 maart met de tweede editie van Promotiedagen LIVE. Start 2021 met het opbouwen en uitbreiden van jouw netwerk, laat je kennis bijspijkeren en maak impact bij zakelijk Noord-Nederland!

Het online evenement heeft dit keer als thema Moving On. In november vorig jaar vond de eerste – succesvolle – editie van Promotiedagen LIVE plaats. Er deden ruim 1500 mensen mee aan het programma en er werden bijna 2600 1-op-1-gesprekken gevoerd. Een digitaal bezoek aan Promotiedagen LIVE is gratis en zorgt voor enorm veel (nieuwe) mogelijkheden. Je bent als persoon aanwezig op het platform, kunt actief netwerken en een uitgebreid programma volgen.

Virtuele stand of netwerkcarrousel

Wil je een product of dienst onder de aandacht brengen en met jouw bedrijf een podium pakken? Haak dan aan met bijvoorbeeld een virtuele stand. Bedrijvenverenigingen en businessclubs kunnen daarnaast kiezen voor een eigen netwerkcarrousel dat leden en niet-leden met elkaar in contact brengt.

Dit jaar weer fysieke Promotiedagen?

Het online evenement is de opstap naar échte fysieke Promotiedagen. Op 9 en 10 november hopen de organisatoren de deuren van MartiniPlaza weer te kunnen openen voor de Promotiedagen zoals we die eens gewend waren.

Deelnemen?

Deelnemen aan Promotiedagen LIVE is gratis. Je als bezoeker registreren kan via onderstaande knop.

Deelnemen