• 10Nov
  • Online
  • Hele dag

Promotiedagen LIVE

Verbindingen maken, daar draait het om tijdens de Promotiedagen, dit jaar helemaal online. Promotiedagen LIVE vindt plaats op dinsdag 10 november en bestaat uit een middagvullend programma.

Deelnemen? Maak van tevoren een profiel aan. Nadat je bent ingecheckt op Promotiedagen LIVE kun je in de lobby verschillende keuzes maken. Zo kun je een bezoek brengen aan de beursvloer om te netwerken of één van de vele livesessie volgen.

Digitale beursvloer

De digitale beursvloer biedt ontmoetingen zoals je die van de Promotiedagen gewend bent. Ontmoet elkaar in de lobby, bezoek de digitale stands, bekijk pitches en presentaties en leg direct contact met bedrijven in 1-op-1-sessies. Natuurlijk is er ruimte voor toevallige ontmoetingen. In het netwerkcarrousel heb je via speedsessies de tijd om kennis te maken met deelnemers en bezoekers van Promotiedagen LIVE.

Live-sessies

Promotiedagen LIVE barst van de inspirerende, actuele en interessante bijeenkomsten. Bezoek de verschillende digitale podia en doe interactief mee aan het uitgebreide programma van seminars, presentaties, interviews en talkshows. Maak kennis met spraakmakende noordelijke ondernemers, doe nieuwe inzichten op en krijg tips en tricks om jouw ambities te verwezenlijken. Wil je napraten over een bepaald onderwerp? Schuif dan aan bij één van de rondetafelsessies.

Deelnemen?

Deelname aan Promotiedagen LIVE zorgt voor enorm veel (nieuwe) mogelijkheden. Je beschikt over een virtuele stand met eigen chatbox, hebt de mogelijkheid voor het uploaden van een video of het plaatsen van een livestream, krijgt een videocall-optie en een leadgeneratie button. Daarnaast beschik je over een efficiënte afspraakmodule voor, tijdens en na het event, kun je deelnemen aan 1-op-1-sessies via video en chat, worden er gerichte netwerkcarrousels opgezet tussen standhouders en bezoekers én wordt het bezoek aan de virtuele stands veelvuldig in het programma opgenomen.

Lees hier meer