• 08Jun
  • van der Valk, Zwolle

Road 2 Germany XL

Zaken doen met Duitsland, iets voor u?

  • “Wilt u uw kansen op de Duitse markt verkennen?”
  • “Of bent u op zoek naar uitbreiding van uw markt en op zoek naar kansrijke sectoren?”
  • “Wilt u weten hoe online marketing werkt in Duitsland?”
  • “Of wat er komt kijken bij het opzetten van een goed verkoopapparaat?”
  • “Hoe het zit met fiscale en juridische aspecten?”
  • “Of hoe u de juiste zakenpartners kunt zoeken en vinden?”

Wie als Nederlandse ondernemer in Duitsland succes wil boeken, zal tijd en energie moeten investeren in een goede voorbereiding. Duitsland is van de belangrijkste handelspartners van Nederland. De Duitse economie is de grootste van Europa, de mensen zijn professioneel en staan over het algemeen positief tegenover samenwerking met Nederlanders. Maar wat niet iedereen weet, is dat ondernemend Duitsland er vele gewoontes en tradities op nahoudt.

Om u een vliegende start te bieden of nog wat laatste tips te geven voor het zakendoen met onze oosterburen, organiseren de Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) speciaal voor u de bijeenkomst Road2GermanyXL op donderdag 8 juni a.s. Tijdens deze bijeenkomst staan ervaringsverhalen van ondernemers centraal en kunt u informatie ophalen tijdens de interactieve workshops en rondetafelgesprekken verzorgd door experts. Daarnaast is het ook mogelijk om 1-op-1 gesprekken te voeren met diverse organisaties tijdens de informatiemarkt. En is er volop gelegenheid om te netwerken.

Road2GermanyXL is zeker interessant voor de ondernemer die zich aan het oriënteren is met betrekking tot zijn marktentree in Duitsland, maar ook de al op de Duitse markt actieve ondernemer.

Nieuwsgierig geworden? Meld u HIER  aan en vergroot uw netwerk en kansen op de Duitse markt. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om te horen welke workshops en rondetafelgesprekken u wilt bijwonen.

Tijdstip en locatie

Donderdag 8 juni 2017

12.30 – 18.00 uur

Hotel Van der Valk Zwolle

Deelname € 50,00