• 26Sep
  • Ouwehands Dierenpark Rhenen

Road2Import: Succesvol importeren, nu of nooit!

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Producten uit andere landen importeren en deze op de markt brengen? Is dit ook uw plan? Dan is het nu tijd voor actie. Verdiep u en laat u helpen door ondernemers en experts die u op het juiste pad zetten.

Zij vertellen u graag over onderwerpen als: inklaring, invoerrechten, Incoterms, mogelijke aansprakelijkheid, marktonderzoek, contracten en producteisen. Tijdens de bijeenkomst Road2Import, die de Kamer van Koophandel op 26 september 2017 organiseert, krijgt u de juiste informatie om uw plannen tot uitvoering te brengen.

De komst van de reuzenpanda’s

Het zal niet direct in u opkomen om zelf een reuzenpanda te transporteren. Maar deze ervaring is bijzonder inspirerend en laat u een schitterend praktijktraject zien. Robin de Lange, algemeen directeur van Ouwehands Dierenpark, vertelt over zijn ‘Road to Import’ van de reuzenpanda’s uit China. Hierbij gaat hij in op zaken als de onderhandelingen, cultuurverschillen, wet- en regelgeving en het transport van deze unieke dieren naar Nederland.

Naast kennissessies voor starters en gevorderden bieden wij u 1-op-1 gesprekken met specialisten. Na aanmelding nemen wij contact met u op om uw kennissessie(s) en gesprekken in te plannen. Natuurlijk is er ook uitgebreid tijd om te netwerken.

Nieuwsgiering geworden? Bekijk dan het programma en meld u aan.

Succes vraagt om een goede voorbereiding!

Tijdstip en locatie

Dinsdag 26 september 2017

13.30 – 18.00 uur

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Deelname € 50,00