• 12 - 14Dec
  • Tokio

Save the date: Holland Paviljoen op SEMICON Japan 2018

Bent u als ondernemer of als kennisinstelling actief in de halfgeleiderindustrie? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op SEMICON Japan van 12 tot en met 14 december in Tokio.

SEMICON Japan is een van de grootste internationale beurzen voor de halfgeleiderindustrie. In 2017 trok de beurs zo’n 65.000 bezoekers, waaronder enkele duizenden vertegenwoordigers uit China, Taiwan en Zuid-Korea. Op initiatief van het Innovatie Attaché Netwerk in Tokio nam een Nederlandse delegatie voor het eerst deel met een Holland Paviljoen op deze beurs.

Kansen Nederlandse bedrijven

Japan speelt een belangrijke rol in de internationale halfgeleiderindustrie. Japanse bedrijven zijn verantwoordelijk voor ongeveer 35% van de wereldmarkt voor Semiconductor Manufacturing Equipment (SME). De Japanse regering en het bedrijfsleven zetten stevig in op digitalisering van de maakindustrie, zelfrijdende auto’s, mobiel internet, Artificial Intelligence en Big Data. Dit biedt kansen voor Nederlandse hoogwaardige toeleveranciers en R&D-instellingen.

Deelname en meer informatie

De kosten voor deelname zijn nog niet bekend. Dit is een interessepeiling. Heeft u interesse om deel te nemen aan SEMICON Japan 2018? Neem dan contact op met het IA-netwerk van de Nederlandse ambassade in Tokio:

Jan-Hein Chrisstoffels
Innovatie Attaché Tokio
E: janhein@hollandinnovation.jp