• 26Nov
  • Westerbroeken 1, Elp

Screw-up Tuesday!

Groeien en innoveren kan niet zonder fouten maken. Als het goed is, leer je van fouten maken. Daarbij wordt je product, dienst of jijzelf als professional er beter van. Toch is fouten maken altijd een beetje taboe. Dat taboe gaan we tackelen tijdens Screw-up Tuesday! Ondernemersfabriek Drenthe en Ik Ben Drents Ondernemer organiseren samen dit event dat geheel in het teken staat van de waarde van mislukkingen.

We reizen op 26 november af naar een bijzonder locatie: de loods van Elpine in Elp, in het hart van Drenthe. Janneke Hadders (DACOM) en Maarten Overeem (Idee 101, Cleverdesk) vertellen over de fouten die zij hebben gemaakt bij het ondernemen en wat deze fouten ze heeft gebracht. Ook gaan we o.l.v. Johannes Postema van Screw-up in op de waarde van fouten en waarom je je vooral niet moet laten tegenhouden door de kans op mislukking. Aan het eind van de bijeenkomst loopt alles in de soep, want Dick Oosterwijk gaat voor ons koken.

Programma
15:00    Ontvangst
15:30    Welkom
15:45     Janneke Hadders
16:00    Maarten Overeem
16:15     De theorie van ‘screwing up’ en wat je van fouten kunt leren
16:30    Discussie in kleine groepen
17:30    Borrel en soep

Aanmelden

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel verplicht in verband met de catering. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Koplopersdiner

Datum
Dinsdag 26 november 2019

Locatie
Westerbroeken 1, Elp. Er is parkeergelegenheid.