• 13Jan
  • MS TEAMS OF NOM TE GRONINGEN (NADERE INFO VOLGT)
  • 09:00 - 11:00

Smart Industry Ontmoetingen: Performance Control

Versterk je netwerk, laat je inspireren door collega-bedrijven en maak kennis met potentiële partners. 

Aanmelden

Elke maand organiseert de Smart Industry Hub Noord een bijeenkomst waar productiebedrijven en Solution Providers elkaar in den lijve informeel kunnen ontmoeten en zo hun netwerk uit kunnen breiden rondom uiteenlopende vraagstukken. Elke keer staat er een ander thema centraal tijdens de Smart Industry Ontmoetingen. Deze keer is dat Performance Control.

Het opzetten van een effectieve Smart Factory is een kwestie van goed samenspel tussen productiebedrijven en Solution Providers die Smart Industry oplossingen aanbieden. Vaak gaat het om jarenlange samenwerking tussen bedrijven die elkaar maximaal stimuleren om het onderste uit de kan te halen. Dat begint meestal met een goed gesprek. Daarom organiseert Smart Industry Hub Noord maandelijks Smart Industry Ontmoetingen. De belangrijkste doelstelling van deze bijeenkomsten is om elkaar te leren kennen en om te praten over vraagstukken en oplossingen, zonder verplichtingen.

We beginnen de reeks met specifieke transformaties. Later komen ook meer gespecialiseerde thema’s aan bod.

Doelgroep

De Smart Industry Ontmoetingen zijn bedoeld voor productiebedrijven die het Assessment hebben doorlopen en daarmee bekend zijn met hun uitgangspositie en hun ambities. Solution Providers worden uitgenodigd vanuit het netwerk dat binnen de Smart Industry Hub Noord actief is.

Goed om te weten
  • Smart Industry Ontmoetingen zijn kleinschalige bijeenkomsten van productiebedrijven en Solution Providers, onder voorzitterschap van een adviseur van SIH-Noord.
  • Elke maand staat er een ander thema centraal.
  • Je kunt je via de agenda aanmelden of rechtstreeks worden benaderd door de adviseurs van de Smart Industry Hub Noord.
  • De Smart Industry Ontmoetingen vinden altijd plaats op een live locatie. Indien het binnen de kaders van de Coronamaatregelen niet mogelijk is, wordt de bijeenkomst afgelast.
  • Je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang de nadere details zoals locatie.
Investering

Deelname aan de Smart Industry Ontmoetingen is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Aanmelden