• 30Jan
  • Ondernemersfabriek Assen

Sparren met experts van IndiaConnected?

India

Veel vragen over kansen- en zaken doen in India, maar nog geen antwoorden? Meld je snel kosteloos aan!

De India Inloopdag – Assen
In India gebeurt het. Niet voor niets riep The Economist India begin 2017 uit als de grootmacht met momentum. India heeft een populatie van 1,3 miljard mensen, en dat maakt de potentiele afzetmarkt gigantisch. De afgelopen jaren groeide de Indiase economie jaarlijks met gemiddeld 6,4%. De verwachting voor de aankomende jaren is dat dit zal oplopen tot wel 7,8%. Daarnaast neemt de welvaart en grootte van de middenklasse in India sterk toe. Veel Nederlandse bedrijven zijn goed gepositioneerd om van de groei in India te profiteren, maar ze weten vaak niet goed waar ze moeten beginnen.

Gevolg is dat de Indiase consument meer geld uitgeeft; vooral aan consumptiegoederen, transport, communicatie en gezondheidszorg. Op dit moment heeft India een middenklasse
van 250 miljoen mensen. In 2025 zal dat sterk zijn toegenomen tot 583 miljoen. Deze groeiende middenklasse biedt kansen voor Nederlandse – en dus Drentse bedrijven. Tijdens de India Inloopdagen heeft u de mogelijkheid om een uur vrijblijvend te sparren met de experts van IndiaConnected. Voor aanvang kunt u aangeven met welke specifieke vragen u zit. Tijdens dit uur proberen wij u inzicht te geven in de zaken die voor u relevant zijn. Elk bedrijf krijgt een uur de tijd en er is ruimte voor 8 bedrijven.

Informatie
30 januari 2018
10.00 uur t/m 17.00 uur
Ondernemersfabriek in Assen

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.
Organisatie: IndiaConnected i.s.m. de provincie Drenthe.

Aanmelden:

Mail naar: info@ikbendrentsondernemer.nl