• 08Okt
  • Tamboer, Hoogeveen

Speak Up: Duncan Stutterheim

Op zoek naar inspiratie om te starten met een eigen bedrijf of om je huidige bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Kom dan dinsdag 8 oktober naar SpeakUP! XL

Tijdens dit inspirerende event krijg je de kans om vragen te stellen aan doorgewinterde, spraakmakende ondernemers á la College Tour. Een avond vol inspiratie op het hoogste niveau! We organiseren deze speciale versie van SpeakUp! samen met Ik Ben Drents Ondernemer en de Drentse Rabobanken!

Duncan Stutterheim
Tijdens de nieuwste editie van SpeakUP, interviewt dagvoorzitter Robert de Vries, naast Drents ondernemer, Bram Eigenraam (Bekend va oa Carbagerun en Crum Eventravel),  de spraakmakende ondernemer Duncan Stutterheim. Hij is medeoprichter van het legendarische ID&T, het bedrijf achter internationale dance-evenementen als Sensation en Tomorrowland. Ook is hij medeoprichter van de A’DAM Toren en de drijvende kracht achter drie goedlopende restaurants, een nachtclub en een hotel. Daarnaast ontfermt hij zich over vluchtelingen met de stichting Lesvos Winterproof. In een informele setting gaan ze in op zijn hoogtepunt(en) en staan ze stil bij het verwerken van zijn dieptepunten. Kortom: een avond vol inspirerende verhalen, live muziek en een enthousiast netwerk.

Schuif je aan? VIP plekken voor netwerk OndernemersFabriek!
Speciaal voor ondernemers en netwerk van de OndernemersFabriek Drenthe zijn een aantal VIP plaatsen gerealiseerd op het podium. Zo beleef je het verhaal van Duncan bijna face to face, is er ruimte om vragen te stellen én krijg je lekkere drankjes aangeboden! Wil je kans maken op één van deze plekken? Mail dan naar info@ondernemersfabriekdrenthe.nl en vertel waarom jij graag kans maakt op een VIP plek. (Vol =vol)

Programma
19:30 uur: ontvangst
20:00 uur: aanvang programma
22:00 uur: einde & netwerkborrel 

Locatie
Theater De Tamboer Hoofdstraat 17 7902 EA Hoogeveen.
Klik hier voor parkeerinformatie bij theater De Tamboer.

Aanmelden
Aanmelden voor deze avond kan HIER

We zien je graag op 8 oktober!