• 01Feb
  • Online en fysiek

Start Exportise Talent Program

Het bedrijfsleven exporteert jaarlijks voor miljarden euro’s en biedt bedrijven allerlei mogelijkheden om nieuwe afzetmarkten te vinden en meer omzet te behalen. Het Exportise Talent Program is een initiatief van de Hanze hogeschool en is bedoeld voor zowel ondernemers in de oriënterende fase als voor ondernemers die nieuwe markten overwegen. Tijdens dit programma vergroot u in circa 7 weken uw kennis van nieuwe markten en krijgt u een antwoord op uw internationale vraagstuk.

Exportise Talent Program

Studententeams van de 3-jarige opleiding Bedrijfskunde staan klaar om voor u aan de slag te gaan. De doelstelling van dit programma is om studenten hun kennis toe te laten passen in een praktijkproject. Studententeams gaan met uw opdracht aan de slag gaan en advies uitbrengen en worden hierbij ondersteund door vakdocenten en experts. De studenten geven niet alleen advies op uw vraag welke buitenlandse markt(en) het meest geschikt zijn of hoe u dit het beste kunt
organiseren maar zoomen tevens in op de belangrijke cultuurverschillen.

Het hele traject van start tot eindpresentatie duurt circa 7 weken. Tijdens dit project zijn er 5 geplande contactmomenten:

Kick-off presentatie bijeenkomst waarin u als ondernemer de opdracht verstrekt
3 keer Vraag & Antwoord sessie
Adviespresentatie door studententeams

Concrete eindproducten zijn:
Een adviespresentatie
Een adviesrapport

Praktische zaken:
Meerdere bedrijven kunnen
Zowel Nederlandse als buitenlandse studenten
Voertaal is Engels

Hybride opzet, corona proof

Het Exportise Talent Program is hybride van opzet. We geven voorkeur aan fysieke bijeenkomsten maar ondertussen hebben we zoveel ervaring opgebouwd dat we makkelijk kunnen switchen tussen  offline en online. Het programma gaat in alle gevallen door!

Geef uw Business een Boost, meld u aan!

Bent u geïnteresseerd en/of wilt u meer informatie? Bel of mail dan met Bernoud Jonker of Bas Baalmans. Er zijn geen kosten verbonden aan dit programma.

Bernoud Jonker: 06 – 2030 1010, b.a.j.jonker@pl.hanze.nl
Bas Baalmans: 06 – 2249 4353, b.s.baalmans@pl.hanze.nl