• 31Okt
  • De Nieuwe Kolk Assen

The Business Voice Assen

Heb jij het beste business idee van Assen?

Ben jij een startende ondernemer of heb je een fantastisch nieuw idee? En kunnen wij je op weg helpen?

Hoe ga je dit vormgeven? Waar wil je naartoe en hoe wil je daar komen?

Dit zijn zomaar twee vragen die jij jezelf als startende ondernemer zou kunnen (of moeten?) stellen. Daarnaast heb je vast nog meer vragen over jouw toekomst als startende ondernemer. Hoe formuleer je deze vragen en hoe krijg je de juiste vraag bij de juiste persoon?

Hierbij willen wij jou helpen. Tijdens de Business Voice of Assen krijg je de mogelijkheid om jouw bedrijf of businessidee te presenteren en jouw hulpvraag aan een deskundig panel voor te leggen. In het voortraject zullen wij jou begeleiden om jouw verhaal sterk neer te zetten en de hulpvraag helder en duidelijk te formuleren.

Als je meedoet heb je altijd prijs. Je krijgt de kans om jouw bedrijf te presenteren voor een deskundig panel en een zaal vol geïnteresseerd publiek. Daarnaast krijg je aandacht in de media en krijg je begeleiding in het voortraject. Tijdens het event kun je een coach winnen die jou persoonlijk zal helpen om jouw hulpvraag beantwoord en misschien zelfs kan oplossen. De dagwinnaar van de Business Voice of Assen zal nog meer in de prijzen vallen, een prijzenpakket waar je u tegen zegt!

Dus, wil jij jezelf presenteren en je netwerk vergroten? Schrijf je nu in voor de Business Voice Assen 2017.

Business Voice Assen