• 22Nov
  • OndernemersFabriek Emmen

TRAINING DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Het is tijd om je beste jaar ooit te gaan leven, grip op je leven te krijgen en zo de BESTE versie van jezelf te worden. In deze interactieve training neemt William je mee in zijn inspirerende verhaal. Hij  laat je niet alleen zien wat er voor nodig is om dit te worden maar ook hoe je dit direct in de praktijk kunt toepassen. In deze training krijg je toegang tot de beste strategieën die je vervolgens direct kunt toepassen in je eigen leven.

De belangrijkste lessen

  • je leert hoe de sleutel naar motivatie werkt
  • je leert hoe je slechte gewoontes beëindigd en nieuwe goede gewoontes installeert
  • je leert wat er voor nodig is om succes te verdienen en te behouden
  • je leert hoe je makkelijk discipline opbrengt zodat je zelfs de dingen doet waar je geen zin in hebt
  • je leert waarom slechts 3% van de mensen hun gestelde doelen haalt
  • je leert hoe je van je concurrenten wint, zelfs als ze slimmer zijn en meer talent & ervaring hebben

De Training

Tijdens de training wisselen theorie en praktijk elkaar continue af. Zo kun je het persoonlijke plan dat we gaan maken, stap voor stap vorm geven. Het doel van deze training is om de nieuwe kennis tot actie te laten leiden. Inspirerende verhalen zijn belangrijk, maar actie gaat zorgen voor de resultaten.

Resultaten

Een helder beeld dat er geen ”quick fix” voor succes is en slechte gewoontes altijd tegen je werken. Blijvend succes bereik  je door hard werken. Je leert om consistente kleine positieve keuzes te maken en zo constructieve gewoonten over tijd op te bouwen. Dit leidt tot groots succes.

Na afloop

Je ontdekt de principes van blijvend succes. Je gaat naar huis met een goed beeld welke keuzes je het beste kan veranderen, hoe je dit kunt doen en wat de resultaten kunnen zijn. Je leert de belangrijkste redenen kennen waardoor je gestelde doelen wel of niet haalt. Je raakt gemotiveerd om het gemaakte  actieplan direct in de praktijk toe te passen en zo de beste versie van jezelf te worden.

Over William Hummel

“Na op mijn 20e succesvol te zijn geweest, faalde ik keihard en kwam in de schulden. Door duizenden uren ‘trial & error’, vol met beschamende, pijnlijke en ongemakkelijke momenten ontdekte ik wat wél werkte. Met ruim 1700 uur aan ervaring als trainer, vond ik een manier om volledig te herstellen van alle tegenslagen. Ik bestudeerde de meest succesvolle mensen; hun inzichten, strategieën en gewoonten. Deze testte ik uit en paste ik toe en hebben me gebracht waar ik nu sta. In mijn trainingen en masterclasses krijg je toegang tot deze kennis en leer je hoe je fundamentele succes principes kan toepassen in de 21e eeuw. De trainingen zijn direct, interactief en hebben een goede balans tussen humor en serieus. Het is simpel en het werkt.”

Opgeven

Deze sessie is ook toegankelijk voor ondernemers buiten de OndernemersFabriek. De kosten voor deelname bedragen € 50,- exclusief BTW.

Opgeven kan via:
emmen@ondernemersfabriekdrenthe.nl onder vermelding van “De BESTE versie van jezelf”.

  • Data: 22 November 2018
  • Tijd: 13:00 – 16:00
  • Locatie: OndernemersFabriek Emmen