• 11Sep
  • OndernemersFabriek Hoogeveen

TRAINING INSIGHTS

Inzicht in jezelf en anderen – een interactieve workshop

Waarom begrijpt klant A me altijd en lijk ik Chinees te spreken voor klant B? Waarom heb ik met C altijd gedoe en gaat een besprek met D als vanzelf? Waarom reageert E enthousiast als ik iets voorstel en komt F altijd met “ja, maar…” aanzetten?

Communiceren… We doen het niet alleen elke dag, we doen het zelfs de hele dag door. Maar vanzelf gaat het niet.

In de workshop “Inzicht in jezelf en inzicht in de ander” gaan we in op hoe we het onszelf en elkaar een stuk gemakkelijker kunnen maken. Doel van de workshop is: leren om (beter) af te stemmen op en verbinding te maken met anderen. Zodat we sterke, effectieve en duurzame relaties kunnen aangaan en ontwikkelen. En succesvoller kunnen zijn in onze business.

Insights Discovery

Op basis van de methodiek van Insights Discovery brengen we in kaart wie je bent (persoonlijkheid) en hoe je reageert op mensen en situaties. Welke kwaliteiten zet je in, soms zonder je er van bewust te zijn? Welke belemmeringen, valkuilen zo je wilt, spelen je parten? Wat maakt dat je van de één nagenoeg alles kunt hebben, terwijl de ander vrijwel direct een soort van allergische reactie bij je veroorzaakt? Ook staan we stil bij wat je non-verbaal uitstraalt door je houding en gedrag. En wat het effect op jou is van de houding en gedrag van de ander.

Insights maakt gebruik van een eenvoudige kleurentaal, waarmee je al na een eerste introductie je voordeel kunt doen. De handreikingen die Insights doet zijn:

  1. Eenvoudig: gemakkelijk om te begrijpen zodat iedereen het geleerde kan toepassen.
  2. Universeel: ze spreken iedereen aan.
  3. Verrassend verhelderend: je krijgt onverwachte en ongekende inzichten aangereikt.
  4. Positief: de taal is inspirerend en motiverend; d.w.z. deze nodigt je uit te leren.
  5. Leuk: de kleurentaal is pakkend en blijft hangen.

En, niet onbelangrijk, je kunt er direct mee aan de slag om er je voordeel mee te doen!

Opgeven

Deze sessie is ook toegankelijk voor ondernemers buiten de OndernemersFabriek. De kosten voor deelname bedragen € 50,- exclusief BTW.

Opgeven kan via:
emmen@ondernemersfabriekdrenthe.nl onder vermelding van “Insights”.

  • Data: 11 September 2018
  • Tijd: 13:00 – 16:00
  • Locatie: OndernemersFabriek Hoogeveen