• 13Apr
  • Binder3D Westerbork
  • 08.00 - 10.00 uur

Uitnodiging: 3D-printen: de sleutel tot slimme groei

Op 13 april vindt onze ontbijtsessie plaats met als titel “3D-printen: de sleutel tot slimme groei”. Een inspirerende sessie voor ondernemers en managers waarin we ingaan op hoe 3D-printen kan bijdragen aan het verminderen van complexiteit in het productieproces, het vergroten van de productfunctionaliteit, customization, lokaal produceren van voorraden en het versnellen van circulaire strategie.

We organiseren deze sessie samen met Binder3D en Citoforma en het vindt plaats in de proeftuin van Binder3D in Westerbork. De sessie duurt van 8:15 tot 10:00 uur.

Beschrijving

Wil je als ondernemer je bedrijf naar een hoger niveau tillen en kosten besparen op productieprocessen? En wil je meer weten over wat 3D printen hierin kan betekenen en wat een proeftuin hierin voor jouw bedrijf kan doen?

Tijdens deze sessie laten wij zien hoe 3D-printen kan bijdragen aan het vergroten van de productiviteit en bedrijfsprocessen eenvoudiger kan maken. Bovendien bieden wij je de kans om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen te ontdekken en te kijken wat jij hier als ondernemer aan kunt hebben. Je krijgt meer informatie over de subsidieregeling die binnenkort beschikbaar komt die het voor ondernemers makkelijker moet maken om van proeftuinfaciliteiten gebruik te maken. De ontbijtsessie bestaat uit een introductie over 3D-printen door Binder3D, een presentatie over de voordelen van 3D-printen door Citoforma en een toelichting op de nieuwe subsidieregeling door SNN. Daarna volgt een rondleiding door de proeftuin én er is tijd ingezonden vragen te bespreken onder het genot van een kop koffie. En natuurlijk is er gelegenheid om met elkaar te netwerken!

 

Wij kijken je te begroeten bij onze ontbijtsessie op 13 april in de proeftuin van Binder3D in Westerbork. Deelname is gratis, aanmelden is in verband met de catering wel verplicht. Dat kan door mailtje te sturen naar monique@ikbendrentsondernemer.nl, ovv je naam, bedrijfsnaam en contactgegevens.

Agenda

8:00      Inloop

8:15      Ontvangst Introductie

8:25      Wat is 3D-printen (Binder3D)

8:45      Wat zijn de voordelen van 3D-printen (Citoforma)

9:00      Korte toelichting op de voucherregeling Proeftuinen van SNN

9:15      Rondleiding proeftuin

9:45      Vragen, nabespreken, koffie

10:00    Eindigen + uitloop

 

Ontbijt wordt als buffet geserveerd tijdens de presentatie door Binder 3D.