• 19Nov
  • J.C. van Markenstraat 19 Assen

USA Landentafels – Zaken doen met de Verenigde Staten.

Zaken doen met de Verenigde Staten. Wat zijn de do’s en don’ts, wat zijn de risico’s en waar liggen de kansen? Tijdens de (ontbijt)bijeenkomst op 19 november bij Bekaert Combustion Technology B.V. in Assen vertellen diverse experts over hun ervaringen en inzichten.

Chris Pickens, Commercial Lead US, informeert u in het Engels over zakendoen in de VS en de ervaringen van Bekaert daarbij. Een verhaal uit de praktijk. Willem Wolfs, Relationships Manager North America,  bij de Rabobank deelt vervolgens zijn ervaringen in de VS met de begeleiding van Nederlandse bedrijven. Tot slot vertelt Hugo Erken, Hoofd Internationale Economie van RaboResearch, over het ‘Groeivermogen van de US’. Hierbij komt ook de impact van de handelsoorlog met China aan bod. Kortom een bijeenkomst waarbij u breed wordt geïnformeerd over de Amerikaanse markt. Aansluitend volgt een rondleiding door Bekaert Combustion Technology B.V.

Programma
8.30 uur Ontvangst met broodje, koffie/thee
9.00 uur Doing business in de US – Chris Pickens | Commercial Lead US
9.30 uur Ervaringen in de US – Willem Wolfs | Relationship Manager North America bij Rabobank
9.50 uur Het Groeivermogen van de US/Impact handelsoorlog met China – Hugo Erken | Hoofd Internationale Economie van RaboResearch
10.30 uur Rondleiding/bedrijfsbezoek
11.00 uur Einde programma

Locatie
Bekaert Combustion Technology B.V.
J.C. van Markenstraat 19
9403 AR Assen

Aanmelden
Heeft u interesse in het zaken doen met de Verenigde Staten dan mag u deze bijeenkomst in Assen niet missen. Meld u daarom voor 17 november aan.

Uitreiking 250ste voucher