• 11Mar
  • Online
  • 9.00 uur

Webinar – Wat investeerders belangrijk vinden

Je start-up draait goed, maar om de volgende stap te kunnen zetten heb je externe financiering nodig. Maar daarin ben je niet de enige. Hoe zorg jij dat jouw businessplan opvalt bij investeerders? De webinar van de NOM op donderdag 11 maart gaat volledig in op wat investeerders belangrijk vinden.

Hoe maak jij jouw businessplan investor ready? Tijdens de webinar zet Ellen Ploeger – coördinator bij Flinc, hét portaal voor innovatieve ondernemers – op een rijtje welke zaken je op orde moet hebben zodat een investeerder eerder geneigd is om in jouw bedrijf te investeren. Natuurlijk vindt niet iedere investeerder dezelfde dingen belangrijk. De één kijkt meer naar feiten, terwijl de ander gaat voor een persoonlijke klik. Maar er zijn een aantal zaken waar bijna iedere investeerder op let.

Aanmelden

Heb jij deze zaken goed voor elkaar? Dan kun je je businessplan investor ready noemen en op zoek naar investeerders! De webinar begint donderdag 11 maart om 9.00 uur. Ben je erbij? Aanmelden kan via onderstaande knop:

Aanmelden

Ondernemersadviseurs

Ben jij een innovatieve ondernemer en heb je hulp nodig bij de financiering van jouw product of dienst? Ga dan ook eens in gesprek met onze ondernemersadviseur Steven Hager, gespecialiseerd in groeifinanciering. Je kunt Steven bereiken via steven@ikbendrentsondernemer.nl.

Steven Hager