• 26Jan
  • nb

Waterlink 2022

Mocht het nog niet de agenda staan, dan nú noteren: op 26 januari staat WaterLink 2022 voor de deur. Wij nodigen u van harte uit om daarbij te zijn!

Er is genoeg reden om dit evenement niet te willen missen. WaterLink is immers hét netwerk-evenement waar de Nederlandse watersector in één compacte middag een schat aan kennis opdoet over ondernemen in de water business. En: waar de bezoeker ook écht tot netwerken en zakendoen komt. Thema 2022: ‘Samenwerken aan de Toekomst.’

Het is een keihard wetenschappelijk gegeven: wie samenwerkt bereikt méér. Daarom is Water Alliance al tien jaar actief in álle netwerken en allianties die er nationaal en internationaal toe doen. Om zo watertech-bedrijven te koppelen aan industrie, overheid en onderwijs. De verwachting is dat samenwerken in de toekomst nóg belangrijker zal worden. Daar gaat het over, tijdens WaterLink 2022.

Op het programma staat in ieder geval futurist, trendwatcher én topspreker Richard van Hooijdonk.  Daarmee is inspiratie verzekerd. Maar ook tijdens tal van andere presentaties, mini-workshops én op de netwerkvloer zal een schat aan informatie worden uitgewisseld.

Bekijk Programma 

Kortom: begin het jaar direct met een frisse kennis- en netwerk-boost, tijdens WaterLink 2022. Er zijn geen kosten verbonden aan de toegang tot WaterLink.

Deelsessies

Na de plenaire sessie nodigen we u uit om aan te sluiten bij een van de volgende inspirerende en interactieve deelsessies:

1. Leer jezelf pitchen en boek succes! Lees meer

2. Welke financieringsopties heb ik in de verschillende groeistadia van mijn bedrijf? Lees meer

3. Project WaterLab Circulair Water: Hoe gaan we samen voor duurzaam watergebruik? Lees meer

4. Staat biociden-wetgeving innovatie in de weg? Lees meer

5. Digitalisering en Artificial Intelligence in de water sectorLees meer

6. Kansen vanuit de Europese Wet- en Regelgeving gepresenteerd vanuit WTEX10. Lees meer

7. Het versnellen van watertech innovaties naar een uitdagende markt. Lees meer

8. Zuid-Europa: Waterschaarste versus lage waterprijzen. Toch zaken doen? Ontdek hoe! Lees meer

Het programma

12.00-13.00 Inloop en lunch
13.00-15.00 Plenaire deel
15.00-15.30 Pauze
15.45-17.00 Sessies
17.15-17.45 Proostmoment met Burgemeester Buma van Leeuwarden
18.00 Lopend buffet

Aanmelden