• 27Feb
  • TT-instituut (Drenthe College), de Haar 17

Waterstoftafel

Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van waterstof wereldwijd en in Noord-Nederland in het bijzonder? Tijdens de derde waterstoftafel zal Jan-jaap Aué, lector waterstoftechnologie aan de Hanzehogeschool uitvoerig ingaan op deze vraag. Tevens zal hij de Hydrohub, een van de nieuwe initiatieven op EnTrance, het Energie Transitie Center in Groningen, onder onze aandacht brengen. Het is een nieuwe testfaciliteit voor pilot-projecten rondom waterstof waar met name MKB ondernemers gebruik van kunnen maken.

Aansluitend zal Dick Huisman, verbonden aan het TT-instituut van het Drenthe College, gaat ons informeren over op de praktijkgerichte projecten en initiatieven waarbij het instituut betrokken is en waar het MKB bij kan aansluiten.

Datum en locatie: 

27 februari, TT-instituut (Drenthe College), de Haar 17 (vlakbij het TT circuit)

Programma: 

15.30     Opening en welkom, Gerhard Kadijk
15.40     Van waterstof tot hydrohub, Jan Jaap Aué, Hanzehogeschool Groningen/EnTranCe
16.30     Discussie
16.45     Presentatie waterstof initiatieven Drenthe College, Dick Huisman
17.10     Vooruitblik vierde waterstoftafel, Léon van Nisselroy
17.15     Netwerken
17.30     Afsluiting

Graag ontvangen Gerhard Kadijk (g.kadijk@assen.nl) en/of Bart-Jan Delhaas (b.delhaas@assen.nl) een bevestiging van je deelname aan deze derde waterstoftafel.

De waterstoftafel is een initiatief van de Gemeente Assen in samenwerking met Ik ben Drents ondernemer. Voor meer informatie neem contact op met Gerhard Kadijk (g.kadijk@assen.nl) of Léon van Nisselroy (leon@ikbendrentsondernemer.nl)

IkbenDrentsOndernemer