• 08Feb
  • Online
  • 9.00 – 10.00 uur

Webinar Circulair Ondernemen in Drenthe, Hoe dan?

In de Week van de Circulaire Economie organiseren IBDO, Energiefonds Drenthe en het MKB Fonds een webinar over Circulair ondernemen. Tijdens een interactief Webinar nemen drie circulaire experts je mee door de gehele klantreis die je ondergaat bij de transformatie van lineair ondernemen naar circulair ondernemen. Van interne focus op het hier en nu naar het toekomstbestendig maken van je businessmodel en zoektocht naar de juiste financieringsstructuur bij de onvermijdelijke investeringsplannen.

Aanmelden 

De webinar gaat om behapbare stappen. Het is een illusie om te veronderstellen dat het je lukt om als bedrijf (zeker in de maakindustrie) van lineair in één keer naar circulair te bewegen. Maar de start is de belangrijkste stap. Bij die start kunnen Ik Ben Drents Ondernemer (IBDO), MKB Fonds Drenthe en Energiefonds Drenthe je helpen. Na een juiste intake/inventarisatie weet je waar je staat en wat er nodig is om de volgende stap te zetten en wie je daarbij kan helpen. Is dat kennis, geld, coaching? De experts hebben het netwerk waar jij voor je circulaire plannen gebruik van mag maken.

De drie experts zich kort voorstellen zullen aan de hand van een voorbeeld duiden wat ze met het bovenstaande bedoelen en hoe dit in de praktijk werkt. Aansluitend zullen drie ondernemers aan het woord komen die die traject doorlopen of reeds doorlopen hebben.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan het Webinar? Meld je dan aan via onderstaande button.

Aanmelden