• 03Dec
  • Online
  • 16.00 uur

Webinar over bedrijfsopvolging

Heb jij een familiebedrijf of ben je van plan binnenkort – bijvoorbeeld – jouw vader op te volgen binnen het bedrijf? Bij bedrijfsopvolging komt veel kijken. Het is dan misschien ook niet gek dat zo’n 70 procent van de familiebedrijven de eerste generatiewisseling niet overleeft. In een serie webinars vertellen we alles over hoe jij hier op tijd op kunt anticiperen. Op donderdag 3 december trappen we de serie af.

Aanmelden

Wist je dat er in Nederland ruwweg 270.000 familiebedrijven zijn? Zo’n 25 procent van die bedrijven krijgt in de komende vijf jaar te maken met (nood)opvolging, verkoop of stoppen. Hoe stel je in zo’n situatie de toekomst van je bedrijf en je vermogen veilig? Ik Ben Drents Ondernemer, Flynth en de Rabobank organiseren gezamenlijk vijf webinars over bedrijfsopvolging.

Arbeidsongeschiktheid, overlijden of onzekere tijden

Vaak wordt opvolging pas besproken als het einde van een carrière in zicht is. Maar wat gebeurt er bij arbeidsongeschiktheid, een plotseling overlijden of financieel onzekere tijden, zoals nu met Corona? Ook neemt na een overdracht de winstgevendheid van een bedrijf vaak af. Dit kan meestal worden voorkomen, door hier vooraf goed over na te denken en bepaalde zaken te bespreken.

Aanmelden

In de eerste webinar vertellen Emile Zijlstra (econoom en fiscaal jurist) en Berjan Sewüster (bedrijfsadviseur) van Flynth adviseurs en accountants hier meer over. De webinar begint op donderdag 3 december om 16 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan hieronder.

Aanmelden Webinar Bedrijfsopvolging

Vragen?

Ben je bezig met het regelen van een bedrijfsopvolging en wil je hierover eens met een specialist praten? Neem dan contact op met onze adviseur John Boersma via john@ikbendrentsondernemer.nl