• 01Okt
  • Online webinar

Webinar ‘Professionele video’s maken met je smartphone’

Video’s worden steeds vaker ingezet binnen online marketing. Wil jij als ondernemer online meer zichtbaar zijn en wil je leren hoe je simpel professionele video’s maakt met jouw smartphone? Meld je dan aan voor de online workshop ‘Professionele video’s maken met je smartphone’. De workshop is 1 oktober van 15.30 – 17.00 uur en wordt gegeven door Videoprofs in opdracht van Ik Ben Drents Ondernemer.

Aanmelden

Inhoud webinar

Tijdens de workshop leer je hoe je jouw bedrijf meer zichtbaar maakt met behulp van video’s. Je krijgt tips en tricks over het maken van een professionele video met je smartphone. Ook krijg je succesvolle praktijkvoorbeelden te zien van videomarketing. Je ontdekt dat hiervoor geen grote investeringen nodig zijn, en dat je alleen een beetje tijd en een smartphone nodig hebt. Aan het einde van de sessie kun je de basis van het videomaken en heb je de tools én energie om binnen jouw bedrijf online videomarketing een impuls te geven.

Voor wie De workshop is geschikt voor ondernemers die hun online zichtbaarheid willen verbeteren en die willen leren hoe ze eenvoudig professionele video’s kunnen maken met hun smartphone.

Over Videoprofs

De online sessie wordt gegeven door Lottie Herfkens en Marieke Verdijk van Videoprofs. Lottie begeleidt de deelnemers vanuit haar expertise als communicatieadviseur en Marieke als videomaker. Lottie en Marieke hebben veel ervaring met het online zichtbaar maken van ondernemers en bedrijven op social media en in marketinguitingen met bewegend beeld en met pakkende teksten.

Aanmelden

Lottie en Marieke delen graag hun kennis over video’s maken met je tijdens deze workshop. Ben je erbij? Vul dan onderstaand formulier in.

Aanmelden Webinar ‘Professionele video’s maken met je smartphone’