• 26Jan
  • Online
  • 15.30 uur

Webinar Student Consultancy RUG

Spelen er in jouw bedrijf zaken waar je graag eens samen met een externe partij naar wilt kijken? Met Student Consultancy van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijg jouw organisatie advies op maat van de toekomstige generatie economen en bedrijfskundigen. Nieuwsgierig? Volg de speciale webinar hierover op dinsdag 26 januari. 

Wil jij een haalbaarheidsonderzoek laten uitvoeren, een klantonderzoek of bijvoorbeeld advies over een optimale groeistrategie in de retail? Met Student Consultancy krijgen ondernemers en organisaties concreet advies van een team studenten, dat wordt begeleid door ervaren professionals. Denk aan managementvraagstukken of een probleem op het gebied van financiering, logistiek, marketing, internationalisering of personeel en processen.

Aanmelden

Tijdens de webinar wordt meer verteld over de samenwerkingsmogelijkheden binnen het programma. Ook deelt een ondernemer zijn ervaringen met Student Consultancy. De webinar begint op dinsdag 26 januari om 15.30 uur. Aanmelden kan via office@ondernemendemmen.nl.