• 28Okt
  • Online
  • 11.00 - 12.00 uur

Webinar Zakendoen met Scandinavië

Zijn Noren eigenwijs en Zweden bang om beslissingen te nemen? En is het normaal dat een Fin rustig 20 seconden stil is nadat je een vraag hebt gesteld? Oftewel: hoe doe je succesvol zaken in Scandinavië? Op woensdag 28 oktober vertellen experts je hier alles over tijdens de webinar Zakendoen met Scandinavië.

Tijdens de webinar nemen experts Callette Terhaerdt Losic en Chris Simonse de zakelijke cultuur van Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken onder de loep. Ze vertellen je alle belangrijke ins en outs over deze Noord-Europese landen.

De experts

  • Callette Terhaerdt Losic van Market Link uit Zweden bespreekt de onderlinge verschillen en de vergelijkingen tussen Scandinavië en Nederland. Callette gaat in op de sectoren, de zakelijke cultuur en de manier van communiceren in de vier landen.
  • Chris Simonse heeft ervaring met zakendoen in Scandinavische landen. Hij is co-owner van Just Carpets uit Kampen. Dit bedrijf produceert auto- en kofferbakmatten voor diverse automerken en exporteert deze producten naar Scandinavië. Chris vertelt over zijn ervaringen en hoe hij de cultuurverschillen ervaart.

Aanmelden

De webinar vindt op woensdag 28 oktober plaats tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via deze link. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de webinar.

Aanmelden 

Samenwerkingspartners

Speciaal voor deze webinar hebben de Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer, Kennispoort Regio Zwolle en Market Link de handen in één geslagen.