• 26Sep
  • OndernemersFabriek Emmen

Workshop Commerciële daadkracht

Voor wie
Ondernemers die graag meer opdrachten binnen halen.

Resultaat

Deze training biedt je handvatten om je commerciële talenten verder te ontwikkelen en aan te scherpen. Met prettig en professioneel communiceren bereik je meer met je contacten. Door te bouwen aan een goede relatie en in te spelen op zakelijk verwachtingen weet je vertrouwen van je gesprekspartner op te bouwen. Vertrouwen is de basis om meer opdrachten te verwerven.

De training
Je bent professional en weet veel van je vakgebied. Je wilt meer opdrachten, je vindt het lastig om jezelf te profileren, je product of dienst te in de markt te zetten. Je wilt graag nieuwe klanten benaderen. Je hebt meer lef en handvaten nodig om een afspraak met een opdrachtgever te maken en commercieel door te vragen om een opdracht te verwerven.

Onderwerpen

  • Je krijgt handvatten om in gesprek te gaan en vervolgens een afspraak met klanten te maken.
  • Je creëert vraag bij de klant in plaats van jezelf te verkopen.
  • Je luistert en vraagt gerichter om zo de behoefte van de klant achterhalen en speelt in op de vraag.
  • Je kunt vanuit de klantcontext je diensten/producten onderscheidend onder de aandacht brengen.
  • Je leert de verschillende aspecten van het sluiten van een overeenkomst waarbij beide partijen baat bij hebben.

Werkwijze
Een interactieve training waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. De handvatten kun je direct in de
praktijk toepassen. Je situatie staat centraal waarbij je oefent met verschillende aspecten van het maken van een afspraak, in gesprek gaan om vraag te creëren, het sluiten van een overeenkomst en het uitbouwen van je relatie.

Trainer
De sessie wordt verzorgd door Irene Wildenbeest. Zij is een expert op het gebied van professionele commerciële performance. Door op een persoonlijke en stimulerende wijze te trainen en coachen op commerciële vraagstukken weet zij anderen te inspireren verder te ontwikkelen. Meer over Irene vind je op: wildenbeest-image-consulting.nl

Opgeven
Deze sessie is ook toegankelijk voor ondernemers buiten de OndernemersFabriek. De kosten voor deelname bedragen € 75,- exclusief BTW.

Opgeven kan via emmen@ondernemersfabriekdrenthe.nl onder vermelding van “Commerciële daadkracht”.

Tijdens de sessie worden foto’s gemaakt en gedeeld op social media. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het ons dan voorafgaande aan de sessie even weten.

  • Data: 26 September 2019
  • Tijd: 13:00 – 16:00
  • Locatie: OndernemersFabriek Emmen