• 16Feb
  • Online
  • 9.00 t/m 10.00 uur

Zakendoen in Frankrijk

In de webinar serie over internationaal zakendoen nemen we je op woensdag 16 februari 2022 mee naar het land van wijn, kazen en mode: Frankrijk! Maar het is niet alleen een populair vakantieland, ook met onze handel weten we het land steeds beter te vinden. Al jarenlang behoort Frankrijk tot een van onze belangrijkste handelspartners. In handelsvolumes neemt Frankrijk een derde plaats in en staat het voor economische grootmachten als China, de Verenigde Staten en sinds kort het Verenigd Koninkrijk. Maar waar liggen de kansen? Wat zijn de trends? En waar moet je als ondernemer rekening mee houden als je in Frankrijk succesvol wilt zijn? In de webinar komen al deze thema’s aan bod en praten we je bij over zakendoen in Frankrijk. Meld je aan voor de webinar ‘Internationaal zakendoen in Frankrijk’.

Programma
Tijdens de webinar deelt Joris Houtman zijn kennis, hij is chief representative van Netherlands Business Support Office (NBSO) in Lyon. Met zijn brede ervaring in internationale handel en kennis van de Franse markt geeft hij je tips. Martin Mulder, eigenaar van het familiebedrijf Rinos uit Genemuiden, deelt zijn ervaringen over zakendoen in Frankrijk. Rinos is een bedrijf dat al sinds 1925 bestaat en kokos entreematten en schoonlooptapijt ontwikkelt en produceert. Rinos levert wereldwijd aan groothandels en distributeurs. Zij verspreiden producten onder eigen merk richting kantoren, winkels, hotels, musea, ziekenhuizen en projectinrichters. Daarnaast levert Rinos private labels aan A-merk tapijt labels. De familie bezit naast Rinos sinds 1980 een eigen groothandel in Frankrijk voor de distributie van haar producten. In deze webinar leer je alles over trends, ontwikkelingen en de bedrijfscultuur. Ook staan beide gasten paraat om eventuele kijkersvragen te beantwoorden.

Aanmelden
De webinar is op woensdag 16 februari 2022 van 9.00 tot en met 10.00 uur. Deelname aan deze webinar is kosteloos. Aanmelden kan via de Oost NL portal. Heb je daar al een account, gebruik dan deze link. Moet je je nog registreren, gebruik dan deze link. Oost NL is leadpartner van GO4EXPORT, voor de optimale organisatie van bijeenkomsten deelt Oost NL gegevens met de organiserende GO4EXPORT-partner.

Samenwerkingspartners
We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom slaan de Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineen.