Antwoorden webinar Gastbeleving op 1,5 meter

14/05/2020

Op donderdag 7 mei organiseerden wij het Webinar ‘Gastbeleving op 1,5 meter’. Wij kijken terug op een mooi webinar vol nuttige tips en inspiratie. Helaas hebben wij tijdens dit webinar niet alle vragen kunnen beantwoorden. Wij hebben toegezegd op een later moment, dit alsnog te doen.

Wij hebben een groot aantal vragen binnen gekregen. Waarvoor dank! Deze vragen zijn voorgelegd en besproken met de Veiligheidsregio Drenthe. In verband met dubbelingen in de vragen, hebben wij ervoor gekozen de vragen en antwoorden te rubriceren. Let op! Deze antwoorden zijn geformuleerd o.b.v. van de huidige Noordverordening die sinds 10 mei van kracht is. Bekijk hier de Noordverordening.

Bekijk hier alle antwoorden

De situatie omtrent de Corona-maatregelen verandert continu. Daarom adviseren wij jou om de
sites van jouw brancheorganisatie, de gemeente, de VRD en uiteraard Ik Ben Drents Ondernemer in de gaten te houden voor de actuele stand van zaken.

Nogmaals, hartelijk dank voor jouw deelname en input. Wij wensen jou komende periode heel veel succes toe! Hieronder kun je het Webinar nogmaals terugkijken. Klik op onderstaande buttons om de sheets van Merlijn en Jan Willem te bekijken.