Asser ondernemer inspireert ondernemers met praktisch managementboek

16/07/2019

Arnoud Kuipers (38) uit Assen is Aftersales trainer, spreker en auteur van het boek “In 10 stappen van klant naar ambassadeur”. In 2018 werd Arnoud verkozen tot ‘Drents ondernemer van de maand’ en inmiddels verzorgt Arnoud trainingen en lezingen door heel Nederland. Om zijn kennis en ervaring met iedereen te kunnen delen heeft hij een praktisch en inspirerend boek geschreven. Speciaal voor lezers van Noordbizz.nl heeft hij een aanbieding.

Ben je ambitieus? Wil je meer nieuwe klanten, een verbeterde klantloyaliteit én meer mond-tot-mondreclame? Wil je het leukste bedrijf zijn binnen jouw branche? Dan is dit boek voor jóu geschreven. Ga naar de shop op ArnoudKuipers.nl en gebruik de kortingscode NOORDBIZZ om te profiteren van € 4,95 korting. Word een nóg leuker bedrijf om mee samen te werken en een nóg leuker bedrijf om voor de werken.

Ik ben ik superblij met het verschijnen van dit boek. Ik ben ervan overtuigd dat het veel mensen gaat helpen om loyale klanten van échte waarde voor uw organisatie te laten zijn.

Feike Cats
Specialist ‘Klanthousiasme & Verleuken