Bekijk de eerste webinar over bedrijfsopvolging terug

04/12/2020

Bij bedrijfsopvolging komt veel kijken. Het is dan misschien ook niet gek dat zo’n 70 procent van de familiebedrijven de eerste generatiewisseling niet overleeft. In een serie webinars vertellen we alles over hoe jij hier op tijd op kunt anticiperen. De eerste webinar is nu terug te kijken!

Nederland kent zo’n 270.000 familiebedrijven. Zo’n 25 procent van die bedrijven krijgt in de komende vijf jaar te maken met opvolging, verkoop of stoppen. Soms ook plotseling, door arbeidsongeschiktheid of een overlijden. Hoe stel je de toekomst van je bedrijf en je vermogen veilig? Na een overdracht neemt vaak ook de winstgevendheid van een bedrijf af. Dit kan meestal worden voorkomen, door hier vooraf goed over na te denken en bepaalde zaken te bespreken.

In de eerste webinar vertellen Emile Zijlstra (econoom en fiscaal jurist) en Berjan Sewüster (bedrijfsadviseur) van Flynth adviseurs en accountants hier meer over. De webinar terugkijken? Dat kan hieronder.

Floortje van Aken

Meer weten?

Ben je bezig met het regelen van een bedrijfsopvolging en wil je hierover eens met een specialist praten? Neem dan contact op met onze adviseur Floortje van Aken via floortje@ikbendrentsondernemer.nl