Boekhouding op orde

23/04/2019

Cobra Eshghi ondersteunt ondernemers met hun boekhouding en administratie. Met haar bedrijf ‘Boekhouding op Orde’ verzorgt Eshghi in De Drentse Zaak ook workshops ‘boekhouden in de praktijk’.

“Als kind spraken cijfers mij al aan”, vertelt Eshghi. “Ik kom uit Iran. Mijn broers hadden een wegenbouwbedrijf waarvan mijn vader de administratie deed. Op mijn twaalfde begon ik als assistent van mijn vader. Later ging ik wiskunde studeren. Vanaf 2010 werkte ik als boekhoudster voor verschillende bedrijven. Dit jaar ben ik onder de naam ‘Boekhouding op orde’ mijn eigen praktijk begonnen. Naast het verzorgen van de boekhouding van bedrijven geef ik ook workshops voor (startende) ondernemers hoe een boekhouding op te zetten. Daarnaast begeleid ik in opdracht van De Drentse Zaak ondernemers op individuele basis. Ondernemers zijn vaak enthousiast over hun vak en de boekhouding besteden ze graag uit. Ik vind het belangrijk dat elke ondernemer inzicht heeft in de financiën en weet wat wettelijk mogelijk is. Het is mijn passie om ondernemers bewust te maken van de financiële zaken en welke fiscale voordelen ze kunnen benutten.”


Meer info: Voor een persoonlijk gesprek ben ik op vrijdagen aanwezig in het gebouw van De Drentse Zaak. Op werkdagen ben ik bereikbaar op telefoonnummer: 06-52542738 of mailen naar boekhoudingoporde@hotmail.com