Business Festival: Life’s a circus!

Goede gesprekken, goede muziek en lekker eten tijdens het Business Festival!

Ook dit jaar organiseren wij samen met de OndernemersFabriek Drenthe het Business Festival. De ontmoetingsplek voor Drentse ondernemers. Met een Drenthe-breed netwerk, interessante sprekers, een zomerse barbecue en goede muziek, trapten we de afgelopen jaren tijdens deze netwerkbijeenkomst bij De OndernemersFabriek, samen de zomer af.

Op 28 mei gaan we er weer voor! We hopen er weer een mooi business event van te maken. Een informele avond waarbij kennis delen en het actief verbinden van mensen en bedrijven de rode draad is, maar waar vooral gezelligheid en het samen komen van nieuwe én oude kennissen voorop staat. De zonnige tuin van De Fabriek, goed eten en een zeer interessante groep ondernemers en Drents netwerk bij elkaar! Wil jij onderdeel uitmaken van het geheel? Meld je dan snel aan. Wij hebben nog een paar tickets ter beschikking (maximaal 2 per bedrijf). 

Laat je inspireren door goede muziek, goede gesprekken en lekker eten! Raak in verwondering en kom in beweging in de tuin van De Fabriek tijdens het Business Festival 2019. Dus spring in die spreekwoordelijke rollercoaster, jump on board of the carousel. Life’s a circus!

Datum & Tijd
28 mei 2019
17:00- 22:30
17:30 Spectaculaire Opening Burgemeesters, wethouder en gedeputeerde.

Adres & Parkeren
OndernemersFabriek Assen
Havenkade 6 Assen
(gratis parkeren aan de havenkade)

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!