De Groeiversneller: voor groeiende Drentse ondernemers

Bevlogen ondernemers houden zich dagelijks bezig met de groei van hun bedrijf. Ze zijn continu op zoek naar verrassende mogelijkheden, originele innovaties en nieuwe routes. Ben jij zo’n bevlogen ondernemer en heb je innovatieve plannen? Daar kun je trots op zijn.

Maar hoe voer je die plannen uit? En hoe ga je het financieren?

Speciaal voor jou ontwikkelde Ik Ben Drents Ondernemer de Groeiversneller, een programma waarmee jouw onderneming verder komt. Al vele ondernemers gingen je voor, want de Groeiversneller is gebaseerd op bewezen programma’s in andere provincies.

Wat is de Groeiversneller?

De Groeiversneller is een traject waarmee jij slagvaardig en stuurbaar de volgende fase van je onderneming kunt bereiken. We zorgen er met de Groeiversneller voor dat jij gemakkelijker investeerders kunt aantrekken. We bepalen aan de hand van je businessplan de strategie. Uiteindelijk zorgen we gezamenlijk voor een plan dat klaar is om in te investeren. Hoe we dat doen? Op drie manieren: met speciaal voor jou op maat samengesteld advies, inzicht in financieringsmogelijkheden en het aanbieden van relevante masterclasses.

Maatwerkadvies en financieringsstructuur

Je wordt ondersteund door twee ervaren adviseurs. Samen ga je aan de slag met het investment readiness canvas. Aan de hand van dit canvas focussen we op groeistrategieën, de financieringsstructuur en de waarde van je onderneming. Een maatwerktraject duurt maximaal 32 uur tegen een tarief van vijfhonderd euro per acht uur. De eerste acht uur van het traject zijn gratis.

Masterclasses

Ik Ben Drents Ondernemer ondersteunt innovatieve MKB’ers door relevante masterclasses te organiseren. De onderwerpen lopen uiteen, maar dragen altijd bij aan de groei van jouw onderneming. Bij elke masterclass nodigen we experts uit die ingaan op thema’s als groei, innovatie en financiering. Tijdens de masterclasses bieden we praktische handvatten om direct aan de slag te gaan. We stimuleren graag de interactie en daarom zijn per masterclass maar 25 plekken beschikbaar. Houd de agenda op www.ikbendrentsondernemer.nl in de gaten voor meer informatie over onder andere de data, kosten en onderwerpen.

Meld je aan!

Haal meer uit de groei van je onderneming en meld je aan voor de Groeiversneller! Daarna maken we een afspraak voor een intakegesprek waarin we je groei- en financieringsvraag bespreken. Na deze intake doen we een voorstel voor een traject. Na akkoord gaan we daadwerkelijk aan de slag met het traject dat is afgestemd op jouw behoeftes.

Meer weten over de Groeiversneller? Neem contact op met Steven Hager via 06-14615552.

Download de folder