HEB JIJ HET BESTE BUSINESS IDEE VAN DRENTHE?

29/01/2020

De inschrijving voor Business Voice Drenthe is geopend. Een ideale gelegenheid om als startup of (startende) ondernemer jouw business idee naar buiten te brengen en te pitchen bij professionals.

Business Voice Drenthe is een wedstrijd voor startende ondernemers die hun business idee tot uitvoering willen brengen en een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het belangrijkste element bij deze wedstrijd is ‘de pitch’, een korte, bondige omschrijving van jouw idee.

Op 7 april 2020 vindt bij DNK in Assen, de finale plaats. Hier krijgen de beste deelnemers uit de voorrondes de kans om hun business idee live te pitchen voor een vijfkoppige jury. De jury zal (a la The Voice of Holland) de kandidaat in eerste instantie niet kunnen zien, maar alleen kunnen horen. Wanneer de jury overtuigt is door het verhaal en potentie ziet in het gepresenteerde idee, dan mag er gedraaid worden. Op het moment dat er wordt gedraaid geeft het betreffende jurylid aan de kandidaat te willen coachen bij de uitvoering van het gepitchte idee.

Degene die aan het eind van de avond de jury het meest heeft weten te overtuigen mag zichzelf winnaar van Business Voice Drenthe noemen en wint een uitgebreid prijzenpakket.

Inschrijven voor de voorronden van Business Voice Drenthe kan via www.businessvoicedrenthe.nl/aanmelden. Deze vinden plaats op 24 februari in Assen, 27 februari in Hoogeveen en 2 maart in Emmen bij de desbetreffende Ondernemersfabriek Drenthe.

Business Voice Drenthe is een samenwerking van verschillende organisaties en gemeenten uit Drenthe. De juryleden zijn gespecialiseerd op verschillende vakgebieden in verschillende branches en staan klaar om jou dat extra steuntje in de rug te geven.

Inschrijven